ÜSKÜDAR BELEDİYESİ LGS VE YKS HAZIRLIK KURSLARI YÜZ YÜZE EĞİTİME AÇILDI

Üsküdar Belediyesi LGS ve YKS kursları ile birçok öğrenciyi lise ve üniversite sınavlarına hazırladığı Çocuk Akademileri, Bilgi Evleri ve Gençlik Akademisi merkezlerini uzmanlarla yapılan istişare sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliği ve pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze eğitime açtı.

Uzman öğretmenleriyle Cumhuriyet Bilgi Evi’nde 94, Küplüce Bilgi Evi ve Güzel Sanatlar Akademisi’nde 101, Bahçelievler Çocuk Akademisi’nde 68, Yavuztürk Bilgi Evi’nde 78, Zeynep Kamil Bilgi Evi’nde 86, Bulgurlu Çocuk Akademisi’nde 123 öğrencisiyle LGS hazırlıklarına başlayan Üsküdar Belediyesi, aynı zamanda Üsküdar Gençlik Akademisindeki 550 öğrencisiyle YKS üniversite hazırlık kurslarına devam etmektedir.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarından, “Uzun süredir vermek istediğimiz haberi çok şükür bugün verebiliyoruz. Uzmanlarla istişare ederek ve gerekli tüm önlemleri alarak Lise (LGS) ve üniversite (YKS) hazırlık kurslarımızı yeniden başlattık. Evlatlarımızın geleceği için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diyerek merkezlerin açılışını duyurdu.

Maske takmanın zorunlu olduğu, bina girişlerinde öğrencilerin ateş ölçümü yapılarak içeri alındığı kurslarda her sınıfın kapısına el dezenfektanları yerleştirilmiş olup hijyen kurallarına azami ölçüde uyulmaktadır.

Tarih : 30 Eylül, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan