ÜSKÜDAR BELEDİYESİ İŞ ARAYANLARI VE İŞVERENLERİ BOĞAZİÇİ İSTİHDAM ZİRVESİ’NDE BULUŞTURDU

Üsküdar Belediyesi olarak iş arayanları ve işverenleri buluşturan Türkiye’nin en büyük istihdam platformlarından biri olan Boğaziçi İstihdam Zirvesi’ni 2-3 Mart tarihleri arasında Bağlarbaşı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdik.

Zirve’nin 2 Mart tarihinde gerçekleşen açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın katılım sağladı.

Üsküdar İstihdam Merkezi aracılığıyla iş arayanların kariyer hayatlarına kılavuzluk eden Üsküdar Belediyesi olarak gerçekleştirilen zirveyle birlikte Türkiye’nin istihdamına da katkıda bulunmuş olduk. İş arayan vatandaşlar Boğaziçi İstihdam Zirvesi aracılığıyla 84 firma içerisinden 518 iş kolu için başvuruda bulundu.

2 gün süren zirvenin açılışında stantları ziyaret eden Başkanımız Hilmi Türkmen, “İş arayan arkadaşlarımız, iş arayan gençlerimiz ve işçi arayan şirketlerimizin temsilcileri bugün burada buluştu. Bu açıdan önemli olan bir zirve. 2 gün boyunca 84 firmanın yetkilileri toplamda 518 iş koluyla gençlere iş kapısı aralıyor. Biz istihdam konusunu önemsiyoruz. Hükümetimizin de bu konudaki yatırımlarını takip ediyoruz. Yerel yönetimler olarak da bizler bu işin içerisinde olmak durumundayız. Diğer yandan işverenler için de güzel bir imkân. İşverenler bu zirve sayesinde aradıkları elemanları bulacaklardır. Mavi yakadan beyaz yakaya burada herkese iş var. Ben vatandaşlarımızın bu fuarı iyi değerlendirmesini istiyorum. Burada iş bağlantıları kullanarak işbaşı yapmalarını arzu ediyorum. Bizler de bu süreci bizzat takip edeceğiz.” diye konuştu.

Boğaziçi İstihdam Zirvesi’ni 2 gün boyunca 15 bin kişi ziyaret ederek Türkiye’nin önde gelen kurumları ile buluşma fırsatı elde etti.

Tarih : 2 Mart, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan