NEVİ ŞAHSINA MÜNHASIR PROGRAMININ KONUĞU MEHMET BOZDAĞ OLDU

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleşen Ferman Akgül ile “Nevi Şahsına Münhasır” söyleşi programının konuğu Mehmet Bozdağ oldu.

Üsküdar Belediyesi YouTube kanalı ve Üsküdar Kültür Sanat Instagram hesabından canlı olarak yayınlanan programda Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın yapımcısı, senarist ve yönetmen Mehmet Bozdağ Boğaz turu eşliğinde Ferman Akgül ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Mehmet Bozdağ, yüzen kültür merkezi Valide Sultan Gemisi için, “Türkiye’nin en güzel stüdyosu ve Dünya’nın en güzel manzarası karşısında seyahat ederek program yapacağız bu büyük bir şans.” dedi.

Ülkemizde kültür turizminin parlatılarak yatırım yapılması gerektiğini belirten Bozdağ, tarihi ve kültürel değerlerin dünyaya tanıtılması noktasında hamleler yapılması büyük oranda maddi kaynak sağlanmasına da katkı sağlayacağını söyledi.

Yaklaşık 1,5 saat süren programda Ferman Akgül’ün sorularını yanıtlayan Mehmet Bozdağ film ve dizi sektörü hakkında deneyimlerini ve bilgilerini takipçileriyle paylaştı.

Tarih : 4 Nisan, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan