VALİDE SULTAN GEMİSİ SEFERLERE TEKRAR BAŞLADI

Belediyemiz tarafından yaklaşık 4 yıl önce Türkiye’de bir ilk olarak Üsküdarlı hem Üsküdarlı hemşehrilerimizin hem de İstanbulluların hizmetine açılan Valide Sultan Gemisi, kademeli normalleşme koşullarına uyarak Boğaz Turlarına yeniden başladı.

Valide Sultan Gemisi ile İstanbul’un incisi Boğaz’ı gezen hemşehrilerimiz yaklaşan yaz günlerinde çay-simit ikramlı turlar sayesinde keyifli bir gün geçirme imkânı bulacak.

Kademeli normalleşme şartlarına uygun olarak yeniden seferlerin başladığı Valide Gemisi için sosyal medya hesaplarından duyuru yapan Başkanımız Hilmi Türkmen, “Milletimizle bir araya gelmeyi çok özlemiştik. Gemimiz HES kodu, maske, mesafe ve 5’te1 kapasite kullanımı ile seferlerine başladı. Buradan bir de müjde verelim; önümüzdeki aylarda Demokrasi ve Özgürlükler Adası Yassıada’ya “bilinç ve şuur” turları da düzenleyeceğiz.” diyerek müjde verdi.

Valide Sultan Gemisi turlarına katılmak isteyenlerin belediyemizin çağrı merkezi 444 0 875 numaralı telefonunu arayarak randevu almaları yeterlidir.

Tarih : 25 Mayıs, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan