VALİDE-İ ATİK MAHALLESİ PAZARBAŞI PARKI’NDA 5 ÇAYI BULUŞMASI

Üsküdar Belediyesi olarak vatandaşlarımızla geleneksel 5 çayı buluşmalarımızın ikinci durağı Valide-i Atik Mahallesi Pazarbaşı Parkı oldu.

Park buluşmasına Başkanımız Hilmi Türkmen, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve çok sayıda Üsküdarlı katılım sağladı.

Beş çayı buluşmasında konuşma yapan Başkanımız Hilmi Türkmen; “Değerli hemşerilerim mahallenizde apartmanınızda ihtiyaç sahipleri varsa bunları bize bildirin. Eğer bunları bize bildirmiyorsanız bunun vebali sizlerindir. Düşünün ki bir komşunuz elektrik faturasını ödeyememiş elektriği kesilmiş, doğal gaz faturasını ödeyememiş doğal gazı kesilmiş bunları biliyor da bize ulaştırmıyorsanız bu büyük bir vebaldir. Siz bize ulaştırdınız biz de gereğini yapmıyorsak onun da vebali bizimdir. Bu gün burada araya aracı sokmadan sevgili müdür kardeşlerimiz sizlerin taleplerini alacak ve gereğini yapacaklar, biz buna ‘Mobil Belediye’ diyoruz.” dedi.

Keyifli geçen park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklara yüz boyama etkinliği ile balon hediyeleriyle birlikte pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

Ünalan Mahallemizde bulunan Şehit Timur Aktemur Parkı'nda gerçekleştireceğimiz bir sonraki buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

Tarih : 3 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan