ÜSMEK AİLESİ HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediyesi olarak bireylerin bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kişisel birikimlerini artırmak, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, istihdam sağlamak amacıyla Üsküdarlıların hizmetine sunduğumuz ÜSMEK Küplüce Kurs Merkezimizin açılışını 22 Şubat tarihinde gerçekleştirdik.

Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Üsküdarlı vatandaşlar katılım sağladı.

Başkanımız açılış konuşmasında, “Bugün Küplüce mahallemizde ÜSMEK projemizin 16'ncısını açıyoruz. Bu proje İSMEK adı altında önceden İBB tarafından İstanbul'un tüm ilçelerinde kadınlara yönelik yürütülüyordu. Ne yazık ki bu dönem İBB bu işe ara verdi. Bu tür çalışmalar kadınlara yönelik önemli bir proje, önemli bir ihtiyaç. Üsküdar Belediyesi olarak buna duyarsız kalmayarak, İSMEK yoksa ÜSMEK var dedik. ÜSMEK adı altında Üsküdar'ımızın 16 mahallesinde bu projeyi hayata geçirdik. Hedefimiz tüm mahallerimizde açmak. Vatandaşlarımız tarafından ilgi alaka çok güzel. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

ÜSMEK kurs merkezlerimizde müzik ve gösteri sanatları, sanat ve tasarım, kişisel gelişim, seramik ve cam, el sanatları, giyim üretim teknolojileri, yabancı dil gibi 72 alanda 3 bin 700 programda verilen eğitimler sürüyor.

Tarih : 22 Şubat, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan