ÜSKÜDARLILAR NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ’Nİ ÇOK SEVDİ

Üsküdar Belediyesi tarafından açılan yaklaşık iki yıldır vatandaşların hizmetinde olan İstanbul’un ilk millet bahçesi Nakkaştepe Millet Bahçesi Üsküdarlıların hatta İstanbulluların en uğrak mekânlarından biri oldu.

50 bin metrekarelik Boğaz manzaralı mesire alanı içerisinde bulunan spor alanları, piknik alanları, tenis kortu, biyolojik göleti, kapalı çocuk oyun salonu, doğa kâşif atölyesi, macera parkuru, okçuluk alanı, uçan yol ve seyir terası ile Nakkaştepe Millet Bahçesi İstanbul’un en gözde mekânlarından biri haline geldi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen piknik alanları vatandaşlar tarafından özellikle hafta sonları yoğun talep görüyor. Pandemi sürecinde açık havaya hasret kalan ziyaretçiler gün boyu temiz havanın keyfini çıkararak muhteşem Boğaz manzarasına karşı çaylarını yudumluyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Twitter hesabında yaptığı paylaşımda “Nakkaştepe bugün yine çok güzeldi. Biz de komşularımızın keyfine eşlik ettik. Merak ediyorum; aranızda hala gelmeyen, görmeyen var mı?” diyerek henüz millet bahçesini görmeyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

Üsküdar Kuzguncuk Mahallesinde bulunan atıl alanın doğa dostu hale getirilerek kapılarını Üsküdarlılara açtığı Nakkaştepe Millet Bahçesi ister seyir amaçlı ister piknik ve oyun amaçlı gelen bütün ziyaretçilerini her gün saat 23.00’e kadar ağırlamaktadır.

Tarih : 14 Ağustos, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan