ÜSKÜDARLILAR NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ'NDE BAŞKANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ile hemşehrilerimiz Kurban Bayramı’nın birinci günü Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde bayramlaştılar.

Başkanımız Hilmi Türkmen konuşmasında, “Kurban Bayramı biz müslümanlara bir hediye. Paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız zamanlar. Müslüman olarak her birimiz bir diğerimizden mesulüz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir Hadis-i şerifiyle bizlere örnek olur. Biz de Kurban Bayramı vesilesiyle Üsküdar'da evine et girmeyen hemşehrimiz kalmasın diyerek kıymetli hayırseverlerin de desteğiyle 5 bin ihtiyaç sahibi aileye 30 ton kurban eti dağıttık. Ekiplerimiz bizzat hanelerine kadar gidip bayramlaştılar ve kasaplar tarafından usulüne uygun kesilen kurban etlerini teslim ettiler. Bundan çok memnunuz. Allah bize her yeni bayramda yeni vesilelerle bir araya gelmeyi, tazelenmeyi nasip etsin. Bayramımız mübarek olsun. İbadetlerimiz, kurbanlarımız Allah katında makbul olsun inşallah.“ dedi.

Bayramlaşmaya birçok Üsküdarlı hemşehrimiz katılım sağladı.

Bayramlaşma merasiminin ardından vatandaşlarımız İstanbul’un en güzel manzarasına sahip olan Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde başkanımızla bol bol fotoğraf çektirdiler.

Tarih : 21 Temmuz, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan