ÜSKÜDARLI ANNELERE MOR SALKIM

İstanbul'un ve Üsküdar’ın simgelerinden olan mor salkım fidanlarımızı pandemi dolayısıyla yanlarında olamadığımız annelerimize hediye etmek üzere bu sene de yola çıkarttık. Balkonlarında, bahçelerinde ekip büyütsünler diye hediye mor salkım fidanlarımızı kıymetli annelerimize ulaştırmak üzere Üsküdar Belediyesi ekiplerimiz yola koyuldu.

Başkanımız Hilmi Türkmen her sene olduğu gibi bu sene de baharın gelişini mor salkım fidanlarının ekipler eşliğinde kapı kapı dolaşılarak Üsküdarlı hemşehrilerimize ulaştırılacağını belirtti.

Sayın Başkanımız Hilmi Türkmen; “Üsküdar Belediyesi hesabına telefon ve adres bilginizi mesaj atın, fidanları annelerimize ulaştıralım.” çağrısı üzerine 6 bin Üsküdarlı belediyemizin web sitesi üzerinden doldurdukları talep formları ile fidan talebinde bulundu. Çok geçmeden Başkan Türkmen Sosyal hesabında, “Tükenen fidanlarımız üzere üç bin fidan daha tedarik ettik yoğun ilginiz üzere bulabildiğimiz tüm fidanları aldık” dedi. Böylelikle hediye edilecek fidanlar 10 bin adedi buluyor.

Başkanımız son olarak “İyi ki Anneler var'' diyerek ekledi.”

Tarih : 4 Mayıs, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan