ÜSKÜDAR’DAKİ OKULLLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN DEZENFEKTE EDİLDİ

21 Eylül tarihinde yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile koranavirüs önlemleri kapsamında kademeli olarak açılan okullar Üsküdar Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

Okul öncesi ve ilkokul 1.sınıfların yüz yüze eğitim alacakları uyum haftasında çocuklarımızın sağlığı ön planda tutularak Üsküdar’da bulunan tüm ilkokullar titizlikle temizlenip dezenfekte edildi.

Maske, mesafe ve hijyen kuralı ile okullarına kavuşacak olan minikler için özel hazırlanan solüsyonlar ile sınıf, koridor, tuvalet, öğretmen odaları gibi öğrencilerin temasta bulunabilecekleri her alan en ince detayına kadar hijyenik hale getirildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Bugün hasretle beklediğimiz yüz yüze eğitim öğretim yılına, kısmen de olsa kavuşuyoruz. Tüm sınıfları temizledik, düzenledik, dezenfekte ettik. Allah en kısa zamanda cıvıl cıvıl, dopdolu okulları görmeyi bizlere nasip etsin. Hayırlı, sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Tarih : 22 Eylül, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan