ÜSKÜDAR’DAKİ KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ TEMİZLENEREK DEZENFEKTE EDİLDİ

Üsküdar Belediyesi ilçede bulunan kurban satış ve kesim yerlerinde Kurban Bayramı öncesi ve sonrası temizlik ve dezenfekte işlemlerini sağlayarak gerekli önlemleri aldı.

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurban kesim noktalarının yıkanması, dezefenkte, kireçleme işlemleri ile sokak ve konteyner yıkama çalışmaları programlı olarak yürütüldü.

İlçede bulunan toplam 37 adet kurban satış ve kesim yeri bayram öncesi kullanıma hazır hale getirilirken, pandemi süreci dolayısıyla vatandaşların sağlığı ön planda tutularak hijyen çalışmaları yapıldı.

Bayram süresi boyunca da ekipler periyodik olarak çalışmalarını yürütürken, kurban alanlarında maske, hijyen ve mesafe kuralları Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

Üsküdarlı vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve keyifli bir bayram geçirebilmesi için Üsküdar Belediyesi ilçe sınırları içinde her türlü hijyen desteği sağlandı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen twitter hesabında, “Kurban alanlarındaki temizliği ve hijyen çalışmalarını büyük bir özveriyle, hızla bitiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde paylaşım yaparak sahadaki ekiplere teşekkürlerini iletti.

Tarih : 7 Ağustos, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan