ÜSKÜDAR DOLU BİR HAFTA SONU İÇİN SİZE 4 ÖNERİMİZ VAR

“Hadi bu hafta sonu bir Üsküdar yapalım” demek için çok sebep var biliyoruz. Ama size bu hafta güzel bir Üsküdar gezisi için rota çizmek istiyoruz.

Öncelikle sizleri Valide Sultan gemimizle bol boğaz havası almanız için ücretsiz boğaz turuna çıkartalım. Boğazın o eşsiz güzelliklerini seyrettikten sonra, gemimizden iner inmez bu defa sizleri kültür, sanat ve muhabbet için Kız Kulesi'nin karşısında bulunan Nevmekân Sahil'de kitapların dünyasında bir geziye çıkartalım. Kitap arkadaşlığından sizleri dünyanın en güzel tebessüm eden arkadaşların mekânına davet ediyoruz. Belediyemizin tüm dünyada ses getiren sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'ne. Down Sendromlu kardeşlerimizin çalışıp engelleri aştığı mekânımızda engelsiz içten tebessümle hizmet alacaksınız.

Bitmedi assolistimizi sona bıraktık vee huzurlarınızda Nakkaştepe Millet Bahçesi!!! Boğazın gerdanı olan üç köprüyü bir arada görebileceğiniz, ”Boğaz’a nazır” tabirinin en çok yakıştığı, yeşil ile mavinin muhteşem uyumu, mimarisi ve tasarımıyla göz dolduran, size “yok böyle bir yer” dedirtecek bir mekân.Bu arada gelirken piknik sepetinizi, okunacak kitaplarınızı, fotoğraf makinanızı getirmeyi unutmayın.

Üsküdar Belediyesi olarak aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyoruz.

Tarih : 18 Ağustos, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan