ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KOVİD-19’UN KAHRAMANLARINA ANLAMLI JEST

Üsküdar Belediyesi, Kovid-19 salgınıyla mücadele eden kahramanları unutmadı. Bu kapsamda salgın sürecinde büyük bir fedakârlık yaparak seferber olan sağlık çalışanlarına özel düzenlenen “Sağlık Çalışanları ile El Ele” etkinliği ile evlilik arifesinde olan 10 sağlık çalışanı dünyaevine girdi.

24 Ağustos Pazartesi akşamı, Üsküdar Kuleli Yakamoz Restoran’da düzenlenen “Sağlık Çalışanları ile El Ele” etkinliği sırasında çekiliş ile belirlenen 10 sağlık çalışanı çiftin; nikâh, kokteyl, gelinlik, damatlık, kına gecesi, saç, makyaj, ulaşım, balayı, boğaz turu, fotoğraf, ses, ışık/ orkestra organizasyonunun tamamı, sektörün önde gelen firmalarının işbirliğiyle ücretsiz olarak Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Pandemi koşullarına uygun olarak alınan önlemlerle gerçekleşen etkinlikte sağlık çalışanı 10 çiftin nikâhlarını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Etkinliğe Tanju Çolak, Afrikalı Ali, Hayko Cepkin, Murat Kurşun, Faik Öztürk gibi ünlü simaların yanı sıra birçok davetli katılım sağladı.

Başkan Türkmen gecede yaptığı konuşmada, “Bu akşam hepimiz ev sahibiyiz. Hepimiz düğün sahibiyiz. Burada çok özel bir işbirliği var. Türk futbolunun efsane kralı Tanju Çolak da bizimle. Sağlık Bakanımız, Sağlık Müdürümüz, onlar da aslında ev sahibi. Projenin bir başka ortağı. Huzurlarınızda başta Sağlık Bakanı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına millet olarak gerçekten teşekkür ediyoruz. Onlar bu sürecin kahramanları.” şeklinde konuştu.

Nikâhları kıyılan çiftler organizasyonda emeği geçen bütün gönüllülere teşekkürlerini sunarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Tarih : 27 Ağustos, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan