ÜSKÜDAR BELEDİYESİ MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALI İLE KALDIĞI YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDİYOR

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetleri geçici olarak durdurulan veya kısıtlı olarak devam eden hizmetler yeni normal hayat şartlarına uygun olarak yeniden Üsküdarlılarla buluştu.

Yüzen kültür merkezi Valide Sultan Gemisi yeniden haftanın altı günü seferlerine başlayarak Üsküdarlılara Boğaz’da çay ve simit keyfi yaşatmaya devam ediyor. Sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak kapasitenin üçte biri ile misafirlerini ağırlayan Valide Sultan Gemisi titizlikle temizlenip hijyenik hale getiriliyor. 444 0 875 numaralı Üsküdar Belediyesi çağrı merkezini arayıp randevu alan Üsküdarlılar ücretsiz Boğaz turu yapmanın tadını çıkarıyor.

Şehrin içinde bulunan ve Boğaz’ın en güzel manzarasına sahip Nakkaştepe Millet Bahçesi her gün saat 23.00’e kadar açık olup sıcak yaz gecelerinde Üsküdarlıları temiz havası ile ferahlatıyor. Sporseverlerin uğrak noktası olan millet bahçesinde tenis derslerinin yeniden başlaması ile deneyimli spor hocaları bireysel dersleri ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Yaz aylarının olmazsa olmazı düğün ve nikâhlar da yeni normal hayata uygun olarak gerçekleştiriliyor. Üsküdar Belediyesi Nikâh Salonları, İç İşleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre en fazla 100 misafir ağırlamak kaydı ile kapılarını evlenecek çiftlere açtı. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturma düzeni sağlanan salonlara maskesiz girmek, nikâh sonrası takı töreni ve toplu fotoğraf çekimi de yasak. Her nikâhtan sonra yarım saat ara verilerek dezenfekte ve havalandırma işlemleri yapılan salonlar kurallara uygun bir şekilde hizmet veriyor.

Tarih : 4 Temmuz, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan