ÜSKÜDAR BELEDİYESİ HASTA VE KİMSESİZ YAŞLILARA HİZMET ÖNCELİĞİNE DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediyesi tarafından pandemi öncesi olduğu gibi özellikle pandemi sürecinde hiç ara vermeden maske, hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak kimsesiz yaşlılara ve hastalara sıcak yemek ve hasta bezi dağıtımı devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi aşevinde usta aşçılar tarafından özen ve titizlikle pişirilen yemekler kimsesiz yaşlılara dağıtılarak sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Ekipler tarafından kapı kapı dolaşılarak dağıtımı sağlanan sıcak yemek hizmeti ile binlerce yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzü gülüyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi dağıtımı yapılarak oldukça maliyetli olan bu medikal ihtiyaç Üsküdar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak temin ediliyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda “Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Üsküdar’da yaşlı, yalnız, tek başına yemek yapamayacak durumdaki komşularımıza her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Hasta ve yaşlılarımıza hizmet önceliğimiz; pandemi sürecinde de hiç ara vermeden, hasta ve yaşlı bezlerini ihtiyaç sahibi Üsküdarlı hemşehrilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Böyle bir ihtiyaç sahibini bilip bize iletmiyorsanız vebali sizde, bilip de gereğini yapmıyorsak bizde.” diyerek Üsküdarlıları duyarlı davranmaya davet ederek Üsküdar Belediyesi olarak da konuyla ilgili üstlendikleri sorumluluğu dile getirdi.

Üsküdar’da ikâmet edip yardım desteği alamayan İhtiyaç sahiplerini bildirmek için 444 0 875 numaralı çağrı merkezi numarasından Üsküdar Belediyesi’ne ulaşabilirsiniz.

Tarih : 12 Eylül, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan