ÜSKÜDAR 7. KİTAP FUARI’NDA 9 GÜNDE 250 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ AĞIRLADIK

Üsküdar Belediyesi olarak her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz Üsküdar 7.Kitap Fuarı’nda 9 günde 250 binden fazla kitapseveri ağırladık.

Tarihçi, Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kemal Sayar, Nedim Şener, Hayati İnanç, Beşir Ayvazoğlu, İskender Pala, İhsan Fazlıoğlu, Hayati İnanç, Saliha Erdim, Mario Levi, İbrahim Tenekeci, Sibel Eraslan, Yasin Aktay, Hilal Kaplan, A. Ali Ural, Mim Kemal Öke kültür sanat dünyasının önemli isimlerini binlerce sanatseverle buluşturduğumuz 7. Üsküdar Kitap Fuarı’nda, kapısında oluşan uzun kuyruklar, söyleşi ve etkinliklerinde yaşanan yoğun kalabalıklarla başarılı bir yılı daha geride bıraktık.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen kapanış programında yaptığı konuşmada, “7. Kitap Fuarı, kapısında oluşan kuyruklar, söyleşi ve etkinliklerde yaşanan yoğun katılımlarla bu yılı da başarıyla tamamladı. Fuarımızda her kesimden okuru yeni çıkan kitaplar, yazarlar ve yayınevleriyle buluşturduk. 9 gün boyunca bu aktörler kurdukları doğrudan iletişim sayesinde kazanımlar elde etti. 9 gün boyunca Üsküdar’ın kalbi kitap diye attı. Kitap kokusu, boğazın kokusuna, denizin kokusuna karıştı. Çok sayıda gencimizi, kitapseverimizi bu güzel ortamda binlerce çeşit kitap ve yüzlerce yazarımızla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. İyi ki Üsküdar var!” dedi.

7 yılda kitapseverlerin buluşma noktası haline gelen fuar, bu sene de düzenlenen söyleşi ve etkinlikler aracılığıyla okurları sevdikleri yazarlar ve yetkin isimlerle buluşturdu. En yeni ve gündem yaratan kitapların başrolü üstlendiği fuar, 120 yayınevi ve markası için de tanıtım vitrini oldu. Söyleşi ve etkinliklerde başta gençler olmak üzere her kesim tarafından yüksek bir katılımın yaşandığı 7. Kitap Fuarı 27 Şubat tarihinde söyleşisiyle son buldu.

Tarih : 28 Şubat, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan