ÜNLÜ ŞEF ÖMÜR AKKOR “NASIL OLUNUR” SÖYLEŞİ PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Üsküdar Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Nasıl Olunur” söyleşi programının konuğu ünlü şef ve yemek araştırmacısı Ömür Akkor oldu.

Üsküdar Belediyesi YouTube kanalı ile Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Kültür Sanat İnstagram hesaplarından canlı olarak yayınlanan program yüzen kültür merkezi Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü aynı zamanda Manga’nın solistliğini yapan Ferman Akgül’ün yaptığı söyleşide Ömür Akkor şef olma yolunda yaşadığı hikâyeleri takipçilerine anlattı.

Pandeminin hayata ve insana etkilerinden de bahseden ikili icra ettikleri meslekleri açısından insana ulaşabilmenin ve dokunabilmenin önemini vurguladılar.

Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde devam eden sohbette Akkor kitap okumanın bir hobinin ötesinde öğrenme ve gelişmenin temeli olduğunu ve okuma için boş zaman aramanın mantığını anlayamadığını, her gün belli saatlerde mutlaka kitap okuduğunu belirtti.

Keyifli geçen söyleşinin sonunda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sürpriz yaparak programa katılım sağladı. Ferman Akgül ve Ömür Akkor’u şaşırtan Başkan Türkmen, “Kısıtlamanın olduğu böyle bir günde güzel bir söyleşi ile Üsküdarlıların hatta İstanbulluların evlerine konuk oldunuz. Bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz. İnşallah yakın zamanda tekrar Kültür Sanat Merkezlerimizin salonlarını doldurduğumuz günlere geri döneceğiz.” şeklinde konuştu.

Tarih : 7 Aralık, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan