TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI KUBAT “NEVİ ŞAHSINA MÜNHASIR” PROGRAMINA KONUK OLDU

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 7 Mart tarihinde gerçekleştirilen moderatörlüğünü Ferman Akgül’ün yaptığı “Nevi Şahsına Münhasır” söyleşi programının konuğu Türk Halk müziğinin sevilen ismi Kubat oldu.

Üsküdar Belediyesi YouTube kanalı ile Üsküdar Kültür Sanat İnstagram hesabından canlı olarak yayınlanan programda Ferman Akgül ve Kubat keyifli bir sohbet ile takipçileriyle buluştu.

Valide Sultan Gemisi’nde Boğaz turu eşliğinde gerçekleşen program için Kubat, “Gemiye bayıldım. Hiç böyle bir ortamda yayına katılmamıştım. Tam beni anlatıyor. Bir yanım Anadolu, bir yanım Avrupa..” diyerek gemi ile ilgili duygularını paylaştı.

Pandemi sürecini nasıl geçirdiği hakkında bilgi veren Kubat, resim yaparak kendini bu süreçte geliştirdiğini ve evinin balkonunda bir atölye kurduğunu belirtti.

Müzik çalışmalarına devam ettiğini pandemi süreci dolayısıyla sahnelere zorunlu ara verdiğinden bahseden Kubat, yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıllarda Üsküdar’da “Kâtibim Şenlikleri” kapsamında konser verdiğini söyleyen başarılı sanatçı, “Umarım en kısa zamanda pandemi biter ve sahnelere geri döneriz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren programın sonunda Kubat, bağlaması ile sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Tarih : 8 Mart, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan