ŞEHİT TİMUR AKTEMUR PARKI' NDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASI

Üsküdar Belediyesi olarak Süper Hizmet, ÜSİM, İmar, Kentsel Dönüşüm, Sosyal Destek, Park Bahçeler, Veterinerlik gibi tüm birimlerimizi Üsküdarlı hemşehrilerimizin ayağına götürerek mobil belediyecilikte de bir ilki gerçekleştirdiğimiz beş çayı buluşmalarımızda bu seferki durağımız Ünalan Mahallesi Şehit Timur Aktemur Parkı'ydı.
Dokunmadık gönül kalmayana kadar mahalle mahalle, sokak sokak hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diyen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen park buluşmalarında çocuklara çeşitli sorular sorarak tablet hediye etti. Bundan sonraki buluşmalarda da çocuklara 3 soru karşılığı 3 tablet hediye edeceklerini söyleyen Başkanımız Hilmi Türkmen buluşmaya katılan Üsküdarlı hemşehrilerimizin talep, istek ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu.
Özellikle çocuklar için eğlenceli geçen beş çayı buluşmasına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla zekâ oyunları oynanarak, yüz boyama etkinliği ve balon hediyeleriyle birlikte pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.
Kirazlıtepe Mahallemizde bulunan Şenol Güneş Parkı'nda gerçekleştireceğimiz bir sonraki buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

Tarih : 9 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan