ŞEHİT EREN BÜLBÜL’Ü ADINI YAŞATTIĞIMIZ PARKTA DUALARLA ANDIK

Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 11 Ağustos 2017 tarihinde şehit edilen Eren Bülbül’ü ölümünün 5. yıldönümünde Şehit Eren Bülbül Parkı’nda dualarla andık.

Anma programına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Esat Yazıcı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör Karali ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkanımız programda yaptığı konuşmada, ”Biz her hafta parklarda buluşma programları yapıyoruz. Bugünde özellikle şehidimiz Eren Bülbül'ün adını verdiğimiz, Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde bulunan parkta vatandaşlarımızla buluştuk. Bir taraftan şehidimizi rahmetle anıyoruz bir taraftan şehitlerimizin ruhu için vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz. 5 yıl önce bugün henüz 15 yaşında genç yavrumuz Trabzon Maçka'da şehit oldu. Allah rahmet eylesin.” dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde gerçekleşen anma programında başkanımız Hilmi Türkmen vatandaşlara aşure ikram etti.

Tarih : 11 Ağustos, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan