TARLADAN TAZE TAZE TOPLANAN ÜRÜNLER ÜSKÜDARLILARIN SOFRASINA TAŞINDI

Tarım emekçilerinin tarlasından kendi elleriyle topladıkları en taze sebze ve meyveler Üsküdarlı hemşehrilerimizin sofralarına ulaşıyor. Hem çiftçilerin kazandığı hem de ihtiyaç sahibi ailelerin destek gördüğü proje sayesinde tarım emekçileri ile Üsküdarlı hemşehrilerimiz arasında gönül köprüsü kuruldu.

Çiftçiler tarafından gece hasatı yapılan ürünler sabahın erken saatlerinde Üsküdar’a doğru yola çıkıyor. Taze sebze ve meyveler gün kaybı yaşamadan aynı gün içerisinde belediyemiz tarafından dağıtımı yapılarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine kadar ulaştırılıyor.

Belediyemizin ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile yılın 12 ayı boyunca devam edecek proje sayesinde haftada iki kez 1 kasa organik ürünün dağıtımı sağlanarak hemşehrilerimizin taze sebze ve meyve ihtiyaçları karşılanmış olacak.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen şimdiye kadar 1500 aileye ulaşılan proje ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Tarlasından alıyoruz, doğrudan köylümüz kazanıyor, Üsküdarlı ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz de en tazesini, doğalını doya doya yemiş oluyor. Her gün yüzlerce hanemize kasa kasa meyve, sebze ulaştırmaya başladık. Projemiz 12 ay kesintisiz bir şekilde devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Tarih : 27 Temmuz, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan