ŞANLI FETHİN 569. YIL DÖNÜMÜNDE ATATÜRK HAVALİMANINDAYDIK

29 Mayıs İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda “Fidan Dikim Töreni” gerçekleştirildi.

Başkanımız Hilmi Türkmen’in liderliğinde Üsküdar Belediyesi olarak Üsküdar’dan Yeşilköy’e doğru yola çıkarak bu kutlu güne destek verdik.

Başkanımız yola çıkmadan önce yaptığı konuşmada, “Üsküdar’ın her yerinden akın akın insanlar Cumhurbaşkanımızla kucaklaşmaya, dünyanın en büyük şehir içi parkı olacak olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne, büyük fethin coşkusunu yaşamaya gidiyor, gidiyoruz!” ifadelerini kullandı.

Bayraklarını ellerine alan binlerce Üsküdarlı belediye hizmet binamızın önünde toplanarak başkanımızla birlikte kortej yürüyüşü eşliğinde Yeşilköy’e varmak üzere Marmaray durağına akın etti.

Büyük fetih coşkusunun yaşandığı Atatürk Havalimanı’nda kutlamaların ardından Sayın Cumhurbaşkanımız ve eşi hanımefendi Emine Erdoğan kendilerine eşlik eden çocuklarla birlikte ilk fidanı dikti.

Tarih : 29 Mayıs, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan