“RÜYADAN DÜNYALAR” MOZAİK SERGİSİ BAĞLARBAŞI KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Mozaik sanatçısı Meyçem Ezengin ve 32 öğrencisinin eserlerinden oluşan “Rüyadan Dünyalar Mozaik Sergisi” 6 Kasım Cuma akşamı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu.

Serginin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Emine Sare Aydın, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Mozaik sanatçısı Meyçem Ezengin açılış konuşmasında, “Bu sergide 33 kadının 78 eseri yer alıyor. Opak camla yapılan eserlere yer verdik. Haftanın 2 günü Üsküdar'daki atölyemizde yaptığımız derslerimizde hayallerini gerçeğe aktaran 33 kadın olarak oluşturduğumuz mozaik sergimize herkesi bekleriz.” dedi.

Başkanımız Hilmi Türkmen serginin açılış konuşmasında, “Meyçem Ezengin Hanım günümüz mozaik sanatında üslubuyla, tavrıyla yeni bir çizgiyi temsil ediyor. Atölyesindeki eğitim çalışmalarıyla da bu sanatın geleceği için karınca gibi çalışıyor. Epeyce sabır gerektiren, hatta emreden bir sanat olduğunu biliyorum. Başta sanatçımız Meyçem Hanım olmak üzere bu sabrı, tahammülü gösteren bütün sanatçılara teşekkür ediyorum." dedi.

“Rüyadan Dünyalar” mozaik sergisi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde 5-28 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Tarih : 6 Kasım, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan