RESTORASYONU TAMAMLANAN MUSTAFA KAVSAR BABA CAMİİ’Nİ İBADETE AÇTIK

Restorasyon çalışmalarını tamamladığımız Mustafa Kavsar Baba Camii’ni 31 Aralık tarihinde düzenlediğimiz törenle yeniden ibadete açtık.

Açılış törenine, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Sefa Demiryürek, belediye başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Esat Yapıcı ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan milletvekili Boyraz, geçen yılı yoğun projelerle geçirdiklerini belirterek, başkan Hilmi Türkmen ve ekibine teşekkür etti.

Başkanımız Hilmi Türkmen açılış konuşmasında, " 1990'lı yıllarda cami yeniden yapılmış ama aslını yitirmiş idi. Biz de Üsküdar Belediyesi olarak hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın katkılarıyla bu güzel camiyi restore ettik. Üsküdarımızda restore ettiğimiz ve yenilediğimiz cami sayısı 87’e ulaştı." şeklinde konuştu.

Üsküdar Müftüsü Esat Yapıcı tarafından yapılan duanın ardından Mustafa Kavsar Baba Camii kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

Tarih : 31 Aralık, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan