PARKLARIMIZDA GELENEKSEL BEŞ ÇAYI BULUŞMALARIMIZ YENİDEN BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi olarak pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamaların kaldırılmasının ardından parklarımızda geleneksel beş çayı buluşmalarımıza yeniden başladık.

Başta belediye başkanımız Hilmi Türkmen olmak üzere başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin halkımızın talep ve isteklerini dinlediği beş çayı buluşmamız Cumhuriyet Mahallesi Şehit Recep Büyük Parkı'nda gerçekleştirildi. Buluşmamıza mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Buluşmada bir konuşma yapan belediye başkanımız Hilmi Türkmen ,”Bu buluşmalarımızı geçtiğimiz dönem başlattık, çok verimli ve çok güzel oldu. Bu buluşmalarda taleplerinizi belediye başkanı olarak bana, başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize ulaştırma imkânı bulacaksınız. Bu gün en önemli işimiz sizlerle burada olmak ve sizlerin taleplerini dinleyip onlara çözüm üretmektir.'' dedi

Keyifli geçen park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklara yüz boyama etkinliği ile balon hediyeleriyle birlikte pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Çocuklara, onların da kolayca anlayabileceği eğlenceli anlatımlarla geri dönüşümle alakalı neler yapılabilecekleri anlatıldı.

Valide Atik Mahallesi'nde bulunan Pazarbaşı Parkı'nda gerçekleştireceğimiz bir sonraki buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

Tarih : 1 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan