OKAN BAYÜLGEN “NEVİ ŞAHSINA MÜNHASIR” SÖYLEŞİ PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen moderatörlüğünü Ferman Akgül’ün yaptığı “Nevi Şahsına Münhasır” söyleşi programının Şubat ayı konuğu medya dünyasının önemli ismi Okan Bayülgen oldu.

Valide Sultan Gemisi’nde Boğaz turu eşliğinde gerçekleşen sohbette Okan Bayülgen “Uzun yıllardır televizyon dünyasındayım fakat hiç böyle bir ortamda program yapmadım. İki yanımız deniz, biz ortada oturuyoruz. Gerçekten çok iyi düşünülmüş ve hayata geçmiş bir fikir.” diyerek Valide Sultan Gemisi ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Medya dünyası ile ilgili tecrübelerini takipçilerine anlatan Bayülgen, sosyal medyada yapılan paylaşımları değerlendirerek gençlerde işitsel algının azalıp görsel algının artması ile ilgili iletişim problemlerinin ortaya çıktığını belirtti.

1,5 saat süren programda takipçilerden gelen soruları da yanıtlayan Okan Bayülgen, “Valide Sultan Gemisi gibi güzel bir projeyi hayata geçirip, bu gemide Türkiye’nin sevilen insanlarının ağırlandığı bir program yapıldığı için öncelikle Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e ve Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.

Tarih : 8 Şubat, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan