NESLİCAN TAY’IN HATIRASI NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ’NE DİKİLEN ERGUVAN AĞACI İLE YAŞIYOR

Sosyal medya aracılığıyla sesini tüm Türkiye’ye duyuran Neslican Tay zorlu hayat mücadelesi ile adını hafızalara kazıdı. Rize’de yaşayan ve kanser hastalığı nedeniyle bacağı kesilen hayat dolu Neslican bir yıl önce yaşam savaşını kaybetmişti.

Yürek burkan bu hikaye ile 21 yaşındaki genç kız bütün Türkiye’ye azmini ve başarısını son nefesine kadar gösterdi. Üsküdar Belediyesi olarak Neslican kardeşimizin adının yaşaması ve Üsküdar’da bir hatırası olması için 14 Mart’ta, doğum gününde Nakkaştepe Millet Bahçesi’ne dikilen erguvan ağacı onun aziz hatırasına hediye edilmişti.

Neslican’ın ölüm yıldönümü olan 20 Eylül tarihinde sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sosyal medyadan tanımıştık Neslican Tay’ı. Mücadelesi, azmi ile hepimize örnek olmuştu. Aramızdan ayrılalı 1 yıl olmuş bugün. Doğum günü olan 14 Mart’ta, Nakkaştepe’ye onun için bir erguvan ağacı dikmiştik. Gördükçe onu hatırlayacağız. Güzel kızımızı rahmet ve dua ile anıyorum.” diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Üsküdar Belediyesi olarak Neslican Tay’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Tarih : 22 Eylül, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan