MİNİK DOSTLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sokaktaki canlarımızın sağlığı ve güvenliği için Minik Dostlar Kliniği’ne bağlı ekiplerimiz gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Her gün vatandaşlarımızdan gelen yüzlerce talebi karşılayan Minik Dostlar Kliniği ekibimiz 3 nakil aracı ve 1 hayvan ambulansı ile evcil hayvanların yanı sıra yabani hayvanların da tedavilerini büyük bir titizlikle yürütüyor.

Belediyemize bağlı bulunan barınakta enfeksiyonlu kedi bölümü, engelli kedi bölümü ve her tür hayvana özel kafesli bölümler ile minik dostlarımızın tedavi ve rehabilitesi gerçekleştiriliyor.

Gönüllü olarak destek veren vatandaşlarımız ve hayvansever derneklerimiz ile birlikte haftasonu barınak temizliği yapıyor, üniversitelerde çalıştay, okullarda eğitimler veriyoruz. Sanatçılarımızın da katıldığı çeşitli etkinlikler düzenleyerek sokaktaki canlarımıza dikkat çekiyoruz.

Hasta ve kaza geçirmiş minik dostlarımızın tedavileri için 444 0 875 numaralı telefondan belediyemizin çağrı merkezini arayarak Veteriner İşleri Müdürlüğümüze talepte bulunabilir ya da minik dostlarımızı kliniğimize getirerek destek alabilirsiniz.

Tarih : 29 Aralık, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan