KÜPLÜCE VE BARBAROS SANAT AKADEMİLERİ YENİ DÖNEM İÇİN HAZIR

Geleceğin sanatçılarını yetiştiren Üsküdar Belediyesi Barbaros ve Küplüce Güzel Sanatlar Akademisi, alanında uzman öğretmenleriyle yeni dönem kayıtlarına başladı.

Öğrencilerimize yönelik kurslarımızda müzik derslerinde 4. sınıftan lise son sınıfa kadar, karakalem derslerinde 5. sınıftan lise son sınıfa kadar, anime derslerinde 2. sınıftan lise son sınıfa kadar eğitim verilmekte. Yetişkinlere yönelik kurslarımızda yaş sınırlaması yok.

Akademimizde öğrencilerimize yönelik; Keman, Gitar, Piyano, Bağlama, Karakalem Resim, Anime, Koro, Konservatuar sınavına hazırlık, Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık ve Kaligrafi eğitimleri, yetişkin gruplar için de Keman, Piyano, Gitar, Bağlama, Bendir, Suluboya Resim, Karakalem, Drama, Kaligrafi, Koro ve Diksiyon kurslarımız açıldı.

Başkanımız Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Konservatuar sınavlarında önemli başarılar kazanan sanat akademilerimizde ön kayıtlar başladı! Hem yetişkinler hem öğrenciler için; Barbaros ve Küplüce Sanat Akademileri yeni dönem için hazır.” şeklinde konuştu.

Bilgi ve kayıt için 29 Ağustos tarihine kadar usgem.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tarih : 31 Mayıs, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan