KÜPLÜCE- BEYLERBEYİ MESİRE ALANIMIZ İSTANBULLULARIN KULLANIMINA AÇILDI

İstanbulluları doğanın içinde sosyalleşebilecekleri, temiz havaya doyabilecekleri alanlara, bir yenisini ekleyerek Küplüce- Beylerbeyi Mesire Alanı’nı halkın kullanımına açtık. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımıyla düzenlenen tören aracılığıyla açılışı yapılan yeni mesire alanı, temiz havası, bol yeşil alanı ve muhteşem manzarasıyla tüm İstanbulluları bir araya getirecek.

Açılışta yaptığı konuşmada yeşil dostu belediye olarak imza atılan sosyal projeler ile İstanbullular için kalıcı değer taşıyan, her kesimden insanı bir araya getiren oluşumları hayata geçirdiklerini vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, şunları söyledi:

Hilmi Türkmen:

“Şehrin yeni çekim merkezi olacak”

“Üsküdar Belediyesi, halkının yanında ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir belediye olarak tüm Türkiye’de örnekle gösteriliyor. Her projemiz bizim için ayrı bir gurur kaynağı elbette. Ancak İstanbulumuzun en güzide yerlerinde hayata geçirdiğimiz mesire alanları ve parklar, şehrin yeni çekim merkezleri olması itibariyle bizim için çok kıymetli. Üzerinde titizlikle çalışarak halkımızın kullanımına açtığımız Küplüce- Beylerbeyi Mesire Alanı’nın şehrimizin yeni çekim merkezi olacağına inanıyoruz. Tüm İstanbullular bu alanda sevdikleriyle birlikte sosyalleşirken temiz hava ve yeşile doyacaklar.” dedi.

Tarih : 19 Temmuz, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan