İNTERNET FENOMENİ NALET BEBE TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Son zamanlarda gençlerin yakından takip ettiği Nalet Bebe lakaplı sosyal medya fenomeni Ömer Başdoğan Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret ederek Down Sendromlu gençlerle buluştu.

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen buluşmaya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılım sağladı. İkramlar eşliğinde Down Sendromlu gençlerle muhabbet eden Başkan Hilmi Türkmen, “Çok özel bir proje olan ve toplumunda benimsediği Tebessüm Kahvesi ‘nde bugün çok değerli bir misafiri ağırlıyoruz. Kamuya mal olmuş isimleri burada görmek bizi çok mutlu ediyor. Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine daha çok destek olması adına bu tür projeleri önemsiyoruz. Ömer Bey’de sağ olsun bugün buraya gelerek desteğini gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek hediyesini takdim etti.

Gençlerle eğlenceli anlar yaşayan ve bol bol sohbet eden Ömer Başdoğan, “Projenin tüm bireylere örnek olmasını diliyorum. Başkanımıza da bizi burada ağırladığı için çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Tarih : 16 Ekim, 2020
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan