İMRAHOR BOSTANI'NDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASI

Üsküdar Belediyesi olarak hemşehrilerimizle geleneksel beş çayı buluşmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu seferki durağımız Aziz Mahmut Hüdayi Mahallemizde bulunan İmrahor Bostanı idi.
Beş çayı buluşmasına Başkanımız Hilmi Türkmen, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve çok sayıda Üsküdarlı katılım sağladı.
Vatandaşların taleplerinin, şikâyetlerinin, isteklerinin dinlenildiği buluşmada mahalle sakinlerimiz özellikle tarihi dokunun korunmasına gösterdiği hassasiyet ve gerçekleşen çeşme, cami ve tarihi mekânların restorasyon çalışmaları için başkanımıza teşekkür ettiler.
Buluşmada bir konuşma da yapan belediye başkanımız Hilmi Türkmen “her yıl otuz çeşme, üç yılda doksan, yüz adet çeşmemizi restore ediyoruz. Bu gün tüm ekibimle birlikte sizlerleyim. Tabiri caizse MOBİL BELEDİYE kurduk; iş edindirme birimimiz ÜSİM, İmar, Kentsel Dönüşüm, Sosyal Destek, Park Bahçeler, Veterinerlik gibi tüm birimlerimizle mahalle mahalle size geliyoruz. Dokunmadık gönül kalmayana kadar mahalle mahalle, sokak sokak hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Keyifli geçen park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklarla zekâ oyunları oynanarak, yüz boyama etkinliği ve balon hediyeleriyle birlikte pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.
Ünalan Mahallemizde bulunan Şehit Timur Aktemur Parkı'nda gerçekleştireceğimiz bir sonraki buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

Tarih : 7 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan