HALUK DURSUN KÜTÜPHANESİ ÖĞRENCİLERİNE SÜRPRİZ İFTAR MENÜSÜ

Üsküdar Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca her akşam iftar yemeği ikram ettiğimiz Haluk Dursun Kütüphanesi öğrencilerine 25 Nisan Pazartesi akşamı için sürpriz bir iftar menüsü hazırladık.

Belediye hizmet binamızın içerisinde bulunan Haluk Dursun Kütüphanesi'nde iftar saatinde ders çalışıp kitap okuyan öğrencilere İstanbul'un en meşhur dönercilerinden biri olan Dönerci Serkan Usta'nın leziz dönerini çorba, pilav ve ayran eşliğinde ikram ettik.

Kurulan tezgâhlarda bizzat başkanımız Hilmi Türkmen tarafından ince ince dilimler halinde kesilen dönerler final sınavları öncesinde kütüphanede yoğun bir şekilde ders çalışıp okuma yapan öğrencilere dağıtıldı. Ezanın okunmasıyla, kurulan sofralarda yemeklerini yiyip oruçlarını açan gençler keyifli bir akşam geçirdi.

İftar programında öğrencilerle bir araya gelen başkanımız yaptığı konuşmada, "Üsküdar'da Haluk Dursun Kütüphanesi'nde çalışan gençlerin bayramı bu akşam. Bugün çok özel bir hazırlık yaptık. İstanbul'un en güzel dönercilerinden Dönerci Serkan Usta sağolsun bu akşamın sponsoru oldu. Pilav, çorba ve döner ile birlikte sevgili gençlere burada güzel bir iftar yemeği hazırladık. Gençlerimiz en güzeline layık. Bu ramazan gününde gençler bayram etsin diye Dönerci Serkan Usta burada, bizimle birlikte. Kendisine teşekkür ediyorum. Afiyet olsun, Allah kabul etsin." şeklinde konuştu.

Etkinliğin sponsoru olan Serkan Mutlu, "Sevgili Hilmi Başkanımız sayesinde bu akşam buradayız, bize vesile oldu. Tüm öğrenci kardeşlerimize döner ikramında bulunacağız. Bugün ekstra bir heyecan içerisindeyiz çünkü başkanımız sayesinde birçok öğrencinin burada döner yiyecek olması beni çok mutlu ediyor. Buraya severek geldim. Döneri kendi ellerimizle keseceğiz. Herkese afiyet olsun." dedi.

Tarih : 25 Nisan, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan