GRİPİN NAKKAŞTEPE’DEN BOĞAZI SALLADI

Üsküdar Belediyesi olarak pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamaların kaldırılmasının ardından sanat dünyasının sevilen isimlerini yeniden İstanbullularla buluşturmaya devam ediyoruz. Ülkemizin sevilen müzik gruplarından Gripin, Nakkaştepe Millet Bahçemizde gerçekleştirdiğimiz açık hava konserinde Üsküdarlılara unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Nakkaştepe Millet Bahçesi’nin otopark alanına kurulan dev sahne özel ışık gösterileriyle süslendi. 29 Ağustos Cuma akşamı saat 21:00’de başlayan konser öncesi binlerce Üsküdarlı ellerinde sandalyeleriyle erken saatlerden itibaren Nakkaştepe Millet Bahçesi’ne gelmeye başladılar.

Mimarisi ve tasarımıyla göz dolduran Nakkaştepe Millet Bahçemizde İstanbullulara boğaz’a nazır muhteşem bir konser dinleten Gripin, sevilen şarkılarını binlerce kişiyle söyleyerek boğazı salladı.

Nakkaştepe Millet Bahçesi’ne gelen binlerce Üsküdarlıya seslenen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, pandemi yasaklarının kalkması sonrası gerçekleşen bu konserlerin devamının da geleceğini söyledi.

Tarih : 31 Ağustos, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan