“GENÇLİK PROJELERİ YARIŞMASI” ÖDÜLÜMÜZÜ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALDIK

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre Festivali”ne Üsküdar Belediyesi olarak spordan, eğitime gençlere yönelik birçok projemizle katılım sağladık.

16-21 Kasım tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen festivalin açılışı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta “Gençlik Projeleri Yarışması” kapsamında belediyemizin hazırlamış olduğu projeye verilen ödülü Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Başkanımız Hilmi Türkmen, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızın düzenlediği “Gençlik Projeleri Yarışması”nda ödülümüzü, yenilikçi vizyonuyla hem bizler hem de gençlik üzerindeki desteklerini her an hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız’dan almanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Festival kapsamında tüm Türkiye'den gençleri ağırlayan festivalde 150'nin üzerinde büyükşehir il ve ilçe belediyeleri stant açarak projelerini tanıttı.

Belediyemiz de bu kapsamda ÜSMEK öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı bir sergi de açtı. Aynı zamanda Üsküdar e-spor takımımız düzenlenen e-spor turnuvasına katılım sağladı.

Tarih : 19 Kasım, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan