GENÇLERE MÜJDE E-SPOR MERKEZİ AÇILDI

Geçmiş yıllarda Türkiye’de bir kamu kurumu olarak ilk kez ve görkemli bir şekilde E-Spor eğlencesini düzenleyen Üsküdar Belediyemiz bu kez de E-Spor Merkezi projesiyle bir ilke daha imza attı.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in desteği ile ilk kez bir kamu kuruluşu tarafından kullanıma sunulan ilk E-Spor Merkezi olma özelliği taşıyan ve oyun severlerin kıyasıya mücadele edeceği bu merkez, Çavuşdere Spor Sarayı’nın asma katında son teknolojik cihazlarla donatıldı.

Açılıştan sonra aynı zamanda büyük bir müsabakaya ev sahipliği yapan merkez, sosyal medya fenomenleri ve Üsküdarlı gençleri bir araya getirerek en sevdikleri oyunları oynama fırsatı sundu. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen de E-Sporcu gençlerin arasına katılarak, gençlerle birlikte oyun oynadı.

Gençlerle bolca vakit geçiren Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen çok keyif aldığını belirterek, “Böyle bir merkezi Üsküdarlı gençlerin hizmetine sunmuş olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Bu gençlerin hızına yetişmek mümkün değil. Zaten e spor merkezlerinin en önemli özelliği de çok hızlı olmasıdır. Burası aynı zamanda bir akademi bir eğitim merkezi olacak öyle düşünebiliriz. Burada önemli kavramlarımız hız centilmenlik, tatlı bir rekabet, kolektif akıl, gençler burada akıl oyunları ile takım arkadaşları ile birlikte ortak akıl yürütecekler ve çok hızlı karar verecekler. En önemli kavram hızdır burada. Kesinlikle bu e-spor merkezleri, çocukların ve gençlerin zamanını öldürmez. Aksi tartışmalara kesinlikle katılmıyorum. Gelip görsünler ki gençler burada hızlıca karar verip başarı yakalama adına, mantıklı işlerimizi nasıl yürütürüz onun mücadelesini veriyorlar.” diye konuştu.

Tarih : 7 Temmuz, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan