ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ “TÜRKİYE ERİŞEBİLİRLİK ÖDÜLÜ”NÜN SAHİBİ OLDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlediği "Türkiye Erişilebilirlik Ödülleri Töreni" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Ankara’da gerçekleşen ödül törenine katılım sağladı.

Emine Erdoğan Hanımefendi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katıldığı ödül törenine 1075 başvuru yapıldı. 9 kategoride dereceye girenler "jüri" ve "halk oylaması" yöntemiyle ayrı ayrı belirlendi. Üsküdar Belediyesi Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri Kategorisinde halk oylamasıyla birinci oldu.

250 bin vatandaşın oy kullandığı yarışmada Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi en çok oyu alarak Üsküdar Belediyesi’ne büyük bir gurur yaşattı. Birincilik ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e Emine Erdoğan Hanımefendi takdim etti.

Başkan Hilmi Türkmen, ödül töreni ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak; “Halkımız için çok önemli ve temel bir hizmetin değerlendirildiği, 250 bin vatandaşımızın oy kullandığı büyük bir yarışmada, birincilik ödülünü almak için Ankara’dayız. Çok mutluyuz. Gururumuzu tüm hemşehrilerimizle paylaşacağız. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın düzenlediği yarışmada tüm muadillerini geride bırakarak 1. olan merkezimizdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hız kesmeden devam” şeklinde konuştu.

Tarih : 23 Mart, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan