E-HUB ÜSKÜDAR PROJESİ BAŞLANGIÇ TOPLANTISI ATÖLYE ÜSKÜDAR’DA GERÇEKLEŞTİ

Üsküdar Belediyesi olarak İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında düzenlendiğimiz “E-Hub Üsküdar” Projesi başlangıç toplantısını 15 Nisan tarihinde Atölye Üsküdar’da gerçekleştik. İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın İsmail Erkam Tüzgen ve proje paydaşlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda proje takvimi ve süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Belediyemizin proje sahibi, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Üsküdar Üniversitesi’nin proje ortağı, Gelecek Girişimde Derneği ve Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği’nin proje iştirakçisi olduğu proje ile girişimcilerin dijital teknolojiler ve dijitalleşme kültürü ile e-ticaret teması odağında desteklenmesi hedeflenmektedir.

E-Hub Üsküdar Projesi’nin amaçları aşağıda belirtilmiş olup proje kapsamındaki tüm faaliyetler Atölye Üsküdar’da yürütülecektir.

  • Dijital girişimcilik alanında e-ticaret kültürünün yayılması için girişimcileri, girişimci adaylarını ve toplumu bilinçlendirmek.
  • Kuruluş, üretim, yönetim, finans, insan kaynakları, pazarlama, eğitim gibi süreçlerde dijital girişimcilerin e-ticaret alanında donanımlı hale gelmesi için çalışmalar, eğitimler, uygulamalar geliştirmek. Dijital girişimcilik alanında e-ticaretin temel yapı taşlarını oluşturan süreçlerini incelemek, analiz etmek ve raporlayarak dijital girişimcilerin başarı düzeylerini artırmak.
  • Dijital girişimcilik alanında e-ticaret girişimcilerinin süreçlerinde doğru kararlar vermeleri ve doğru sonuçlar elde etmeleri için süreç iyileştirme çalışmaları ile kuluçka süreçlerine katkı sağlamak.
  • Dijital girişimcilik alanında e-ticaret ile ilgili etkinlikler, toplantılar düzenleyerek üyeler ve toplumun ilgili kişileri arasında bir platform, ağ kurulmasını sağlamak.
  • Girişimcilerin ürünlerini tanıtması güvenilir internet ortamı sunmak ve elektronik ticaret teknolojilerinin geliştirilmesi ve pazarlanması için teknik altyapı desteği sağlamak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Tarih : 18 Nisan, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan