DERYA ULUĞ’UN ŞARKILARI NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ’NDE YANKILANDI

Üsküdar’ı şehrin kültür sanat merkezi haline getiren Üsküdar Belediyesi olarak, İstanbul’un mücevheri olarak gösterilen Nakkaştepe Millet Bahçesimizde düzenlediğimiz konserlere bir yenisini daha ekledik. Ünlü popçu Derya Uluğ’un sahne aldığı konserde, İstanbul’un dört bir yanından katılımcıları ağırladık. Ünlü sanatçı, kendi şarkılarının yanı sıra birbirinden değerli sanatçılara ait parçalardan oluşan repertuvarı ile izleyenlere müzik ziyafeti çekti. Gecenin sonunda konsere katılanların alkışlarıyla sahneden uğurlandı.

Üsküdar Belediyesi olarak, imza attığımız etkinliklerle tüm İstanbulluları buluşturmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İstanbul’un mücevheri Nakkaştepe Millet Bahçemizde düzenlediğimiz Derya Uluğ konseri ile yazın son günlerinde İstanbullulara müzik dolu bir akşam yaşattık. Derya Uluğ’un muhteşem sahne performansıyla göz doldurduğu konserde sevenleri de şarkılarına eşlik etti.

Hit şarkıları seslendirdi

Derya Uluğ, Okyanus, Canavar ,Kanunlar Gibi kendi şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu’dan Yıldız Tilbe’ye, Tarkan’dan Sertap Erener’e kadar çok sayıda usta sanatçının hit şarkılarını da seslendirdi. Müzik ve sohbet dolu gecede Derya Uluğ, muhteşem sahne performansı ve güzel sesiyle alkışları topladı.

Tarih : 18 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan