BELEDİYEMİZDEN 20.000 FİDAN BAĞIŞI

Ülkemizin İç Anadolu, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin birçok noktasında çıkan orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı.

Yangınlara karşı devletimizin tüm imkânlarıyla mücadelesi sürerken, ağaçlandırmada Avrupa’da 1. sırada olan ülkemizi gönül gönüle daha yeşil hale getirmek için Tema Vakfı tarafından başlatılan fidan bağışı kampanyasına Üsküdar Belediyesi olarak 20.000 fidanla destek vereceğiz.

Konuyla alakalı açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Bu cennet vatan bizim. Üsküdar Belediyesi olarak yaralarımızı sarmak için bütün gücümüzle biz de varız diyor, kaybettiğimiz ormanlarımız için açılacak kampanyaya 20.000 fidan bağışlayacağımızı ilan ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkanımız Hilmi Türkmen aynı zamanda sosyal medya hesaplarından, yangınla mücadele eden itfaiye ekiplerine gönüllü olarak motosikletiyle su taşırken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir için, “Merhametin kalpleri, gönülleri kuşatsın cennet yüzlü çocuk. Rabbinin yarattıklarını korumak, kurtarmak isterken Rabbine gittin. Mekânın cennet, şehadetin kabul olsun.” mesajını paylaştı.

Tarih : 30 Temmuz, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan