BELEDİYEMİZ SEL BÖLGESİNDE

Batı Karadeniz bölgesindeki etkili aşırı yağışlar sonucunda Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel ve su baskınları ülkemizi derinden üzdü. Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

Türk milleti olarak karşılaştığımız bütün zorlukları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlattık. Bu sel felaketini de yine bu şekilde atlatacağız.

Bizler de Üsküdar Belediyesi olarak ülkemizin neresinde bir yara varsa onu sarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Selden en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Bozkurt ilçemizdeki yaraları sarmak için 1 TIR içme suyu ve malzeme, 1 arazöz, 1 vidanjör, 1 kamyon ve 2 bobcat ile Bozkurt'tayız. İhtiyaç halinde yeni ekiplerimiz yola çıkmak için hazır bir şekilde beklemektedir.

Bu zorlu günlerin bir an önce son bulması için Üsküdar Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla milletimizin emrindeyiz. Sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah' tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Tarih : 16 Ağustos, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan