BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Her bayram gelenekselleşen bayramlaşma etkinliğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde gerçekleşti.

Bayramın 1. Günü Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Üsküdarlılarla buluşan başkanımız Hilmi Türkmen hemşehrileriyle tek tek bayramlaştı.

Etkinlikte konuşan başkanımız, “Bu Kurban Bayramı’nda da diğer bayramlarda olduğu gibi hem kendi kaynaklarımızla hem de hayır sever hemşerilerimizin bize emanet ettiği imkânlarla on bin aileye ulaştık. Yüzleri güldürdük. Bir aile nasılsa biz de öyleyiz. Üsküdar’ın bütün mahallelerine, sokaklarına eşit ve kaliteli bir hizmet veriyoruz. Nüfusumuz 500 binin üzerinde ama gün içinde milyonlarca insan şehrimize ayak basıyor. Biz herkes Üsküdar’ın güzelliklerini, ayrıcalıklarını fark etsin istiyoruz. Sizlerle böyle bir arada olmak, bayramlaşmak bize güç veriyor. Mutlu oluyoruz. Bu mutluluk da bizim ortak paydamız. Üsküdarlılar mutlu oldukça da daha çok çalışmak için güç buluyoruz. Değerli hemşerilerim iyi ki geldiniz… Bu bayramı sizlerle kutladığımız için şahsım adına belediyemiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte bayramlaşma merasiminin ardından vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

Tarih : 9 Temmuz, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan