BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’DEN BEŞİKTAŞLI OKAN’A SÜRPRİZ HEDİYE

Dillere destan bir Beşiktaş taraftarı olan engelli kardeşimiz Okan’ın yüzü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in sürpriz hediyesi ile güldü.

Kirazlıtepe Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan Okan koyu bir Beşiktaş taraftarı. Okan’ın annesi oğlunun çok sevdiği Beşiktaş formasına kavuşması için Başkan Hilmi Türkmen’e ulaşarak yardım istedi.

Konu bir engelli evladımızın hayali olunca Üsküdar Belediyesi olarak harekete geçtik. Başkan Hilmi Türkmen’in görevlendirdiği ekip, Beşiktaş formasının yanı sıra sürpriz hediyelerin olduğu bir paketle Okan’ın evine gitti.

Hediye paketini açan Okan’ın mutluluğu görülmeye değerdi. Beşiktaş formasını annesinin yardımı ile giydi. Sürpriz hediyeler olan atkı, bere ve maskesini de takan Okan, kartal pençesi yaparak objektiflere poz verdi.

Okan ve annesi Başkan Hilmi Türkmen’e selam ve teşekkürlerini iletti. Başkan Türkmen de sosyal medya hesaplarından Okan’ın mutluluğunu paylaşarak, “Kirazlıtepe Mahallemizden engelli kardeşim Okan, dillere destan derecede bir Beşiktaşlı. Tüm Dünyası Beşiktaş. Annesi ulaştı bize ve Okan’ın sizden bir isteği var Başkanım dedi. Yüzündeki gülümsemeyi mutlaka izleyin, mutluluğu dünyalara bedel.” diyerek o anların videosunu paylaştı.

Video için tıklayınız.

Tarih : 3 Mart, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan