AŞEVİMİZDE RAMAZAN BOYUNCA DEV KAZANLAR KAYNAYACAK

Üsküdar Belediyesi Aşevi, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Aşevi çalışanlarımız Üsküdar’da bulunan yaşlı, kimsesiz, evinde yemek pişiremeyen ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşımız için haftanın 7 günü boyunca çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.

Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde usta aşçılar tarafından özen ve titizlikle pişirilen yemekler kimsesiz yaşlılara dağıtılarak sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Ekipler tarafından kapı kapı dolaşılarak dağıtımı sağlanan sıcak yemek hizmeti ile binlerce yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzü gülüyor.

Pandemi sürecinde evinde tedavi olan ve hastaneden yeni çıkmış hastalara da sıcak yemek servisi yapılarak ihtiyaç sahibi koronavirüs hastalarının yemekleri Üsküdar Belediyesi Aşevi aşçıları tarafından özenle pişiriliyor. Tek kullanımlık folyo kaplarda dağıtımı yapılan yemekler, yağ ve tuz oranı asgari düzeyde tutularak hasta yemeği mantığı ile hazırlanıyor.

Hizmetten yararlanan vatandaşlarımız Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e ve belediye çalışanlarına hayır duaları ederek, teşekkürlerini sunuyorlar.

Tarih : 15 Nisan, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan