ACIBADEM ŞEHİT METE SERTBAŞ PARKI AÇILIYOR

Acıbadem Mahallesi Muhtarı Mete Sertbaş, halka en yakın seçilmiş yönetim birimi olan, devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat elini temsil eden, özünde fedakârlık ve vatan sevgisi gerektiren zor bir vazife olan muhtarlık görevini yaparken 15 Temmuz gecesi hain darbecilere karşı direndiği için şehit edilmişti.

En büyük hayali mahalledeki çocukları ve aileleri için bir park yapılmasıydı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sertbaş’ın ailesini ziyareti sırasında şehit muhtarın tek isteğinin muhtarlık yanında bulunan boş alana park yapılması dileğini öğrendikten sonra verdiği talimatla Üsküdar Belediyesi olarak harekete geçerek Şehit Muhtarımız Mete Sertbaş’ın adının verildiği parkın yapımını tamamladık.

Dinlenme alanları, interaktif ahşap çocuk oyun alanı, fitness alanları, gezinti yolu, bisiklet yürüyüş parkuru, egzersiz alanı, evcil hayvan tuvaletleri, etkinlik meydanı, ağaç altı oturma alanları, piknik alanları, kamelyalar, bitki gösterim alanlarını içinde barındıran ve toplam 4.040 m² alana sahip Acıbadem Şehit Mete Sertbaş Parkımızı 15 Temmuz Perşembe günü saat 14:00’de hizmete açılıyoruz.

Tarih : 16 Haziran, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan