90’LARIN EFSANE KADROSU NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediyesi olarak bu kez de İstanbullulara nostalji yaşatacak bir konsere imza attık. Bu kapsamda radyo ve TV programcısı Banu Karakuş’un moderatörlüğünde, Nakkaştepe Millet Bahçemizde bir dönemin efsane isimleri olan Bora Öztoprak, Hazal, Mansur Ark, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ı bir araya getirdik. 90’ların hit şarkılarıyla İstanbullulara nostalji dolu anlar yaşatan usta sanatçılar, yıllardır hiç bozulmadan süren dostluklarını bu buluşma ile tekrar taçlandırdı.

90’lar geçidi

Konserde sevilen sanatçılar; Bora Öztoprak Seni Seviyorum, Gidiyorum, Cüzdan, Hazal Elden Yar Olmaz, Sürgün Aşkımız, Bozuyorum Yeminimi, Sevgili, Mansur Ark Maalesef, Gazla Gitsin, Yarim,

Reyhan Karaca Sevdik Sevdalandık, Gidesim Gelmiyor, Tam 12’den, Aldatıldık, Sibel Alaş Adam, Fem, Bende Hüküm Sür, Ümit Sayın Hicran, Ben Tabii ki, Dön Bebeğim şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Başkanımız Hilmi Türkmen Memleketim şarkısına eşlik etti

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımıyla düzenlenen konserde keyifli anlar yaşandı. Türkmen Başkanımız, tüm şarkılarını coşkulu ve kalabalık bir kitle ile birlikte seslendiren sanatçılara tek tek hediyelerini takdim ederken, Banu Karakuş’un sürpriziyle sanatçılara konser sırasında eşlik etti. Türkmen Başkanımız, 90’ların efsane isimleriyle birlikte Memleketim şarkısını söyledi.

Tarih : 19 Eylül, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan