4. GELENEKSEL LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ÖZEL ÇENGELKÖY FİNAL LİSESİ

4. Geleneksel Üsküdar Liseler Arası Voleybol Turnuvası'nın final maçı Özel Çengelköy Final Lisesi ve Çengelköy Şehit Okan Altıparmak Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. Kıyasıya süren mücadelede Özel Çengelköy Final Lisesi galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçını izleyen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Bu turnuvanın kaybedeni yok. Bütün gençlerimiz, bütün okullarımız kazandı. Birinci olan takımımız Özel Çengelköy Final Lisesi 'ni ve katılan tüm okullarımızı kutluyor, tebrik ediyorum. Tatlı bir rekabet oldu ve kazanan Üsküdarlı gençler oldu" ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkıları ile gerçekleştirilen 4. Geleneksel Üsküdar Liseler Arası Voleybol Turnuvası’na 12 takım, 144 oyuncuyla katılım sağladı. Kıyasıya geçen mücadeleler sonucunda final maçı Özel Çengelköy Final Lisesi ve Çengelköy Şehit Okan Altıparmak Anadolu Lisesi arasında oynandı. Çavuşdere Spor Sarayında düzenlenen final maçında Özel Çengelköy Final Lisesi rakibini mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva sonucunda birinci takıma 3000 TL, ikinciye 2000 TL üçüncüye 1000 TL, dördüncüye 500 TL para ödülü ve spor malzemeleri hediye edildi.

Sporcular turnuva sonunda kupa ve madalyalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tarih : 5 Kasım, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan