30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 99. YIL DÖNÜMÜNDE ÜSKÜDAR’DA KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük zafer 30 Ağustos 99. yıl dönümünde Üsküdar Şemsi Paşa Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törene Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, askeri yetkililer ve çok sayıda gazi ve Üsküdarlı katılım sağladı.

Şemsi Paşa Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakan protokol daha sonra Üsküdarlılarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen “99 yıl önce bugün aziz milletimiz ve kahraman ordumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, düşmanı vatanımızdan söküp atmıştı. Milli mücadelemizin şehitlerini, gazilerini asla unutmayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” diyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha kutlayarak önemini vurguladı.

Üsküdar Belediyesi olarak tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Milli mücadeleye katkıda bulunup bu uğurda can veren başta Gazi Mustafa Atatürk ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Tarih : 31 Ağustos, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan