3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NDE TEBESSÜM KAHVESİ’NDE ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANDI

Üsküdar Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Down Sendromlu gençlerimizi Türkiye’nin ünlü isimleriyle buluşturduk.

Down Sendromlu gençlerimizin görev aldığı Tebessüm Kahvesi’nde düzenlediğimiz etkinlikte spor, sanat ve sosyal medya dünyasından Ekin Uzunlar, Berkcan, Doğan Kabak, Gökhan Ünver, Ümit Erdim, Arda Turan, Burcu Binici, Reşat Hacıahmetoğlu, Onur Akbay, Furkan Aksoy, Mustafa Akan ve Naletbebe gibi Türkiye’nin ünlü isimleri Üsküdar’da adeta geçit töreni yaptı.

Unutulmaz anların yaşandığı etkinlikte Down Sendromlu gençlerimizin bir araya gelme hayali kurdukları ünlü isimlerle sohbet etme ve fotoğraf çektirme şansı elde etti.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımıyla, Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan Tebessüm Kahvesi’nde gerçekleştirilen etkinlik hayli neşeli ve hareketli geçti.

Başkanımız Hilmi Türkmen, "Hepsi birer melek asla yanlış iş yapmazlar, işlerine gönülden bağlıdırlar. Ne zaman moraliniz bozuldu, ne zaman canınız sıkıldı, mutluluğu uzakta değil, Çavuşdere'de Tebessüm Kahvesi'nde arayabilirsiniz" dedi.

Etkinliğin sonuna doğru ise ünlü isimler, başkanımız Hilmi Türkmen ve Down Sendromlu gençlerimiz Tebessüm Kahvesi’nin önünde hep birlikte horon teptiler. Down Sendromlu gençlerimizin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Tarih : 3 Aralık, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan