23 NİSAN COŞKUSU 10 BİN ÇOCUK İLE VALİDEBAĞ KORUSU’NDA YAŞANDI

Üsküdar Belediyesi olarak Validebağ Korusu'nda 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 23 Nisan şenliği etkinliğini gerçekleştirdik.

Etkinlikte Çamurlu Düşler, Kaligrafi, Yüz Boyama, Hint Kınası, Doğada Sanat, Ebru Sanatı, Bilim, FKB atölyeleri, sahne gösterileri, geleneksel oyunlar gibi etkinlikler ile konser organizasyonu düzenlendi. Koru içine kurulan oyun alanları ve parkurlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Erken saatlerde Validebağ Korusu'na akın eden çocuklar kurulan alanlarındaki boyama alanlarında yüzlerini boyayarak hayallerini sulu boyalar ile resimlere aktardı. Kimi çocuklar ise oyun hamurlarına şekil vererek çanak çömlek yaptı. Gerçekleştirilen şenliğe yaklaşık 10 bin sayıda çocuk aileleriyle birlikte katılım sağladı.

Başkanımız Hilmi Türkmen etkinlikte yaptığı konuşmada 23 Nisan coşkusunun tüm yurdunu sardığını, Validebağ Korusu’ndaki etkinliğe de büyük katılım olduğunu belirtti. Ayrıca, ‘’Validebağ Korusu hepimiz için çok özel bir yer. Baharın başladığı şu günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı da Üsküdarlı çocuklarla birlikte burada kutluyoruz. Birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerle çocuklarımızı buluşturduk. Üsküdarlılar Validebağ Korusu’nda bu etkinliğimize çoluk çocuk büyük katılım gösterdiler. Geleceğimizin, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz oluyor. Çocuklarımız gün boyu burada aileleriyle, kardeşleriyle, arkadaşlarıyla bayramın keyfini çıkarıyorlar.’’ şeklinde konuştu

Etkinliğe ailesi ile katılan ve memnun olduğunu belirten Hüseyin Özkan, “Çok mutluyum güzel bir etkinlik. Kızımla beraber etkinliğe katıldık resim yapıyoruz. Buradaki etkinlikler gayet güzel. Etkinliği düzenleyen kurumlara teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Tarih : 23 Nisan, 2022
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan